Моментално прегледувате

Општо

Моите 5 омилени TED видеа

И јас имам 5 омилени TED видеа!

5.

4.

alifaan.com 2.0

Сите еволуираа во 2.0 па решив и јас. После долга пауза од скоро цели 2 години конечно решив да се вратам на блогирање. Целата содржина од стариот блог, околу 550 постови отидоа неповрат но затоа сум тука да продолжам и да ја надминам оваа бројка. Овој пат нема да блогирам само за работи поврзани со ИТ туку за сѐ што мислам дека вреди да биде поставено на мојот блог. Очекувајте интересни работи и доколку имате некој совет слободно споделетего.