alifaan.com 2.0

Сите еволуираа во 2.0 па решив и јас. После долга пауза од скоро цели 2 години конечно решив да се вратам на блогирање. Целата содржина од стариот блог, околу 550 постови отидоа неповрат но затоа сум тука да продолжам и да ја надминам оваа бројка. Овој пат нема да блогирам само за работи поврзани со ИТ туку за сѐ што мислам дека вреди да биде поставено на мојот блог. Очекувајте интересни работи и доколку имате некој совет слободно споделетего.

Објавено од alifaan

Димитар Крстевски, студент @ finki.ukim.mk | CCNA & CCNA Security | NetAcad амбасадор | Arch корисник | страст за дизајнирање, развивање и конфигурирање компјутерски мрежи